Mobile menu

Blog

Naar Persoonlijk Meesterschap

dinsdag, 12 september 2017

Het begon met een droom om een eigen programma te ontwikkelen, bestaande uit elementen van verschillende disciplines, waar we zelf baat bij hebben gehad om tot persoonlijk meesterschap te groeien.

Na een succesvolle try-out in Kreta hebben we onze aanpak inmiddels verfijnd met de nieuwste inzichten uit de neurobiologie, epigenetica en quantum-fysica.

DOEL?

We zetten zowel mentale, emotionele, fysieke als spirituele elementen in om je eigen krachtpotentieel te ontdekken, in balans te komen, keuzes te maken en jezelf te manifesteren. Met als doel dat je je leven in flow kunt dansen..

Tijdens het avondprogramma begeleiden we naar een optimaal slaappatroon.

 

 

WAT?

Wanneer men aan Michelangelo vroeg hoe hij een beeld creëerde, vertelde hij dat het reeds bestond in de marmer. Zo heeft elke mens een pure essentie. Vanaf de geboorte bouwen we een geloofssysteem op waardoor we een barrière zetten tussen onze mogelijkheden (de sculptuur van het kwantumveld) en onszelf in de realiteit. Tijdens deze week exploreren we: “Hoe worden we terug de architect van ons leven?” aan de hand van ons 6-stappen-model en vinden we balans tussen ons denken en ons voelen.

Om optimaal iedereen te kunnen begeleiden beperken we de groep tot maximaal 8 deelnemers – met open mind – die bereid zijn zich kwetsbaar op te stellen en via zelfreflectie de eigen patronen te veranderen.

 

 

WAAR?

In Dordogne (950km van Antwerpen) hebben we een plek ontdekt waar we met een kleine groep in alle rust en een weidse natuur tot de essentie kunnen komen.

Gastvrouw Ilse ontvangt ons in een ambachtelijke hoeve (Domaine de LaMothe) in Belvès waar zij niet alleen het de gasten naar hun zin maakt, maar eveneens met liefde de dieren (paarden, koeien, eenden, varkens, kippen en schapen) verzorgt die op het uitgestrekte domein ons gezelschap zullen zijn. Bovendien kookt Ilse heerlijk met de eigen producten uit de Perigord streek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WANNEER?

 

maandagochtend 21 mei 2018 tot vrijdagavond 25 mei 2018

(ons bedje staat gedekt vanaf zondag 20/5 en we vertrekken na het ontbijt op zaterdag 26/5)

 

 

we hebben een tweede week voorzien van 24 tot 28 september 2018

 

 

 

VOORZIENE DAGINDELING:

07u00: lichaamsbewustzijn

08u00: ontbijt

09u00: ochtendprogramma

12u00: lunch en middagpauze

15u00: namiddagprogramma

18u30: diner

21u30: programma omtrent optimalisatie van ons slaappatroon

woensdagnamiddag vrij

 

PRIJS

1050 euro

voor overnachting en alle maaltijden (behalve woensdag avond = vrij) vanaf zondagavond tot zaterdag ontbijt

begeleiding van 2 ervaren facilitatoren

cursus van maandag ochtend tot vrijdagavond

niet inbegrepen transport.

 

The greatest challenge in life is discovering who you are,

the second greatest is being happy with what you find!

 

INSCHRIJVEN OF INFO OP